tisdag 5 februari 2019

I den täta snön tog han sig sakta fram över ängen och Storgatan. Hans kläder var vita, men hans samvete var svart. I går hade han lurat en minderårig och sagt att det inte kommer att snöa imorgon, men nu gör det, det.  Han skämdes och det är vi glada för, nuförtiden är de få som både ljuger och skäms över att de har ljugit.
Frågan är om badrumsgolvet har torkat efter rengöringen. Allt var klart förutom själva toalettstolen, förresten var den sliten och borde kläs om till våren. Det gäller att vara noga när man städar badrummet, en del som har badkar kan glömma att schamponera in botten i karet, när man är klar med det bör man sätta upp en varningsskylt ”obs halka”, så folk inte halkar i karet och ramlar ur karet, en vän till Bert halkade och slog huvudet i hållaren för toarullen. Hon skrek aj, aj, aj!
I ett annat badrum hade en person spolat ner sin mobil av misstag och det hade hörts musik långt nere i rören, det var häftigt och det visades på Lokal-Tv. På ett annat program visades ett naturprogram fullt av naturlig natur.
Snön hade nu lagt sig, det var redan sent och imorgon skulle det bli en helt ny dag.

Från tankar om att snön kan pigga upp den som kommer fram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar