fredag 7 oktober 2016

Varför är ni så försiktiga när ni bedömer er själva?
Kan det bero på att spegeln är gammal eller att du vet att det finns fler som hoppar över grannens två meter höga häck. Glöm då inte att spegelns ram kan förvilla i motljus och att alla inte kan vara känguru. Apropå kängurus är det ont om höstkantareller i våra trakter. Det beror säkert på att vi inte har haft någon höst i år. Går det riktigt illa så kan julen hinna före hösten och då blir säkert tomten osäker på när han skall packa säcken och någon svamp är det inte värt att önska.
Julen firas ju annars på grund av Jesus födelse i Betlehem. Jesus mamma hette Maria, men pappan var den helige ande. Även muslimer tror på Jesu jungfrufödelse, trots detta kan kristna och muslimer aldrig hålla ihop. Det är trist och aldrig får de julklappar av varandra.
Så kom ihåg att ni skall tro på er själva. Försök bryta gamla invanda mönster ex genom att öppna mun (vad man säger spelar ingen roll, det räcker med att säga något), räcka upp handen, anmäla sig som frivillig, ta risker, hålla tal, ta ton, köpa orange t-shirt, simma på djupt etc.

Från tankar om att våga likna en känguru

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar