torsdag 16 februari 2017

Tore sov i baksätet på sin frus bil.
Han hade gjort det sedan bröllopsdagen och tyckte det var härligt. Mycket berodde nog på att hans frus bil tidigare hade varit hans egen och han hade goda relationer till sin gamla Opel.
Ett problem som nu hade uppstått var att frun hade blivit gravid om magen och Tore funderade om han kunde sova kvar i baksätet. Frun som heter Svajno undrade om Tore kunde höra om den kommande bebisen skrek på natten, för själv skulle hon ha nog med urmjölkningen trodde hon. Hennes mor hade haft det jobbigt med urmjölkningen när hon blev med bebis, men föräldrarna hade ingen bil.
Tore hade en kompis som säkert kunde installera någon elektrisk ledning mellan Svajnos bil och deras husvagn så att ljuden från barnskriken skulle höras till baksätet i fruns bil. Då skulle Tore snabbt köra till husvagnen som var parkerad endast fyra kilometer bort vid Bilstabadet.
En lösning kunde vara att de flyttade ihop på natten, men frågan var hur det skulle påverka sömnen som ändå räknades som en nära vän (speciellt för Tore) och sedan visste de ju dessutom inte vilka vanor som bebisen skulle få.
Eftersom magen var i sjätte månaden så hade de ännu tid att lösa sina funderingar och vi som bevakar det här utifrån får avvakta händelseförloppet.
Så länge kan vi titta på TV, äta gröt, sova ut, ta ett bad, köpa skor med dobbar eller helt enkelt ta en kurs i hemlagade raggsockor (del 2 : raggsockor med medelstora hål)

Från tankar om att den som sover i baksätet kommer först när backen ligger i

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar