lördag 2 mars 2019

Den stora frukostbuffén fick oss att känna oss små.  Den var säkert 100X50 meter, djupet var svårt att uppskatta. Det var en familjebuffé med separat område för barn där alla kunde bli mätta och bottna.
Deras kohängda köttbullar i tomatsås med gnuccigurka var nog deras specialitet tillsammans
med ett glas öl och en badanka. Den första veckan hann vi aldrig ut ur matsalen innan solen gick
ner och det var dags att dansa Flamenco före sänggåendet. Vecka nummer två var vi även i poolen,
som var väldigt skön när det var varmt. Vecka tre åkte vi mest buss till staden, det var fina bussturer
på vägarna. Vecka fyra var vi inte kvar eftersom vi åkte hem efter tre veckor. Vi tyckte det var lagom
att vara borta mellan två och sju veckor. Den bästa veckan var nog den andra, då vi fick se mycket
av landskapet från poolen. Nästa år kommer vi att åka tillbaks, men kanske byta rum till ett med
utsikt över matsalen. Vi sa förresten till den som var i receptionen när vi skulle åka hem att vi kommer tillbaks nästa år, men vi måste nog boka ändå.

Från tankar om att tradition och buffé gör en bra resa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar