torsdag 9 mars 2017

Jag såg en mås som ökade farten över IKEA på väg mot sanningen.
Dessa intellektuella måsar kan man bli trött på, men de har ändå en stor charm när deras vingar slår över böljande skogar och köpcentrum.
Det är i alla fall helt omöjligt att en mås uppträder som en mes. Mesighet tillhör andra fåglar, en är blå och ovanligt vanlig.
Under måsen passerade ett JAS-plan som hade en kissnödig pilot. Det är bra att ha ett ordentligt pilotmod, men inte en stor prostata när toaletten är upptagen i planet.
Ja, det gäller att ha en bra plan när man skall möblera sin klädkammare på den nya sjötomten.
Galgarna för kostymbyxorna är ofta noga med att ha utsikt över farleden där vågorna kluckar mot skroven och spruckna sömmar i kavajernas slag. Det är även bra att ha en fåtölj i klädkammaren där du kan läsa morgontidningen när du tröttnat på att hitta en skjorta som passar slipsen självständighet. I varje klädkammare bör det även finnas en klädstång som du kan hänga upp framtiden på. Det speciellt viktiga med framtiden är att det är där vi skall tillbringa resten av livet. Andra anser historien vara det viktigaste och naturligtvis bygger framtiden på den, men den har vi redan överlevt. Historikern säger då ”ingen överlever framtiden” och ser överlägsen ut samtidigt som hen öppnar en chipspåse till Melodifestivalen och en vilsen öl.
Så kommer reklamen ”Köp nya glas till glasögonen och få fyra oöppnade påsar ostbågar från Per Kuvert till extrapris”

Från tankar om att en mes inte vågar se in i framtiden utan en påse 

2 kommentarer:

  1. Det sägs att det man inte kommer undan är skatten och döden???

    SvaraRadera