onsdag 8 mars 2017

Maten var serverad. Fyra gubbar och en kvinna runt ett bord. Maträtten var nyanländ och var både mustig och mild. Alla trivdes och blev mätta.
Så började Rapport som visade flyende i Irak med bara fötter i den kalla leran, med tomma magar. Måste jag få se detta, ja det måste du, slängde du den sista potatisen som vi inte orkade äta upp, säg inte ja, det är omoraliskt, låt snön svalka dig så du kan tänka klart.
                      Trots detta kommer nästa mening. Undrar vad Trump  gjort idag. Kanske lekt ”arga leken”, men inte nu igen. Har ni varit på utställningen om Tutanchamon. Bör ses. Personen som alla känner till, men som vi inte vet så mycket om. Välregisserad utställning med spännande innehåll.
Vädret skall fortsätta imorgon, precis som igår, knappast jämställt, men vädret blir som det vill även om du blir blöt på vägen till bion. Vissa skall få främmande på middag som de känner till och det gäller oftast för de flesta. Det är för tufft att bjuda främmande på middag

som verkligen är främmande. Vad skulle den första frågan bli till de främmande: Är ni ofta på middag hos främmande? Hur ofta tvättar ni håret? Vad gör ni på dagarna? Sover ni i pyjamas? Är alla här? Tycker ni det är kallt idag etc.?

Från tankar om att även främmande kan vara hungriga

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar