onsdag 22 mars 2017

Lisas röst så livfullt barnslig slår mig rakt in i kroppen när ljudet tar sig ut från stereon i sovrummet. Sitter själv i Tv-fåtöljen i rummet bredvid. Måste stänga av Tv:n, den får inte störa Lisa Ekdahls visor när de lägger sig som ljusa små moln över inredningen.
Cd:n är slut och på med Tv:n igen. Känner inte igen arga snickaren, är han verkligen arg, byter kanal, uppdrag granskning granskar nya uppdrag, bra att dom finns, men inte så kul att se på när man har tandvärk, byter kanal, True Selfie vad är nu detta?, ungdomar som mår dåligt tror jag, börja livet med att må dåligt i själen, så sorgligt och meningslöst, byter program, Sveriges mästerkock, tävla i att göra mat är ju bättre än att tävla i att äta mat, byter program, Simpsons som sonen säger är bra, men jag kan inte koncentrera mig på tecknade figurer, finns så många intressanta riktiga personer, byter kanal, ishockey, slaget om Siljan är två orter runt sjön som inte vill vara sämre än den andra i sporten med puck, orkar inte byta program en gång till, tar en portion blodpudding med bacon och lingon utan den grädde som kompisen har till anrättningen.
Varför finns det så många obehöriga lärare, när de ledande bestämde att lärarna skulle få/ha legitimation. Det skulle innebära att ungdomar skulle utbilda sig och lärare stanna i yrket med sin fina legitimation. Alla insatta lärare skrattade gott. Finns det ingen utbildad lärare så får man ta en outbildad precis som förr.

Från tankar om att TV är kul, politiker är kuliga, Lisa är kult bra  

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar