fredag 10 augusti 2018

Tänk att det finns så många bufflar att äta,
idag åter på en buffé.
Försökte känna smaken från den nordamerikanska prärien,
men den försvann under bearnaisen.
En kock grillade på altanen och den brann ej upp,
det närmaste han kom var att kycklingen var lite bränd.
Annars saknade vi en introduktion. Ex. först beställer ni
vätska, gå sedan till hörnet där borta, ta sallad och kött
hos kocken, kaffe ingår + efterrätt och glöm ej kissa
innan bilen går. Viktigast var dock att maten var god.
Kul blev det när den engelske servitören ställde fram
ölen och sa ”vill du ha glass”. En helt oväntad fråga innan
jag förstod att det var glas, som han menade. Vi döpte
honom snabbt till glasspojken och ser man på, det
serverades glass till efterrätt. Mums!

Från tankar om att i varje grillbuffé finns det hopp om att äta endast grönt i veckan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar