lördag 31 mars 2018

Min kompis Zlatan Björk är solist ikväll. Han uppträder med sin blockflöjt från Rusta Tveksamt. Han kommer inleda konserten med att utan kavaj spela ” Parade de finkla” för en blockflöjt och åtta byggnadsarbetare. Längs byggnadsställningarna finns det sittplatser och kaffeförsäljning som uppskattas av alla blockflöjtsälskare.
Efter konserten undrade Zlatan vad vi tyckte om gårdagens sena TV program om vilsnekomna yllemöbler. Alla sa att de inte hade sett programmet eftersom de hade haft ont i magen.
Nästa konsert vet vi inget om, men Zlatan Björk ligger i hårdträning och räknar med att överraska supportrarna så att de inte hittar hem, som han brukar säga.
När allt är över väntar alltid något nytt. Man måste vara på vakt och samtidigt så transparant så att ingen ser en. En gång när solen hade gått upp på morgonen så gick den ner så sent så att det redan hade blivit mörkt. Märkligt, men kan hända. Själva cykeltävlingen gick på kullersten utanför Belgien och som vanligt vann rätt person utan att anstränga sig. Märkligt, men kan hända.

Från tankar om att vid varje vattenhål finns det ett blött undantag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar